Добредојдовте во светот на www.SHOUTcast.mk

24 години Број 1 за радио и ТВ медиа хостинг компанија во Македонија!

Сите сервери се со гарантиран 100% uptime на мрежата, како и инстантна промена на хардверски делови при појава на проблем.

Квалитетна брзина
Сопствен ТВ канал
Мобилни додатоци
Моќни сервери
0 +
Задоволни клиенти
0
Оценети за помош
0 +
Годишно искуство

Радио пакети и сервери со почетна цена од 350 денари месечно и најниска цена во Македонија.

Пакет 6+3=9

2 GB простор

350

Ден.

/месечно

*Пакетот има можност да се  промени во било кое време. 

Старт пакет

5GB простор

800

Ден.

/месечно

*Пакетот има можност да се  промени во било кое време.

Бизнис пакет

10GB простор

1.550

Ден.

/месечно

*Пакетот има можност да се  промени во било кое време.

Одберете го вашиот радио Reseller пакет

Радио Business

10 GB простор

3.590

Ден.

/месечно

*Пакетот има можност да се  промени во било кое време. 

Радио Professional

50 GB простор

5.000

Ден.

/месечно

*Пакетот има можност да се  промени во било кое време.

Радио Enterprise

100 GB простор

7.000

Ден.

/месечно

*Пакетот има можност да се  промени во било кое време.

Промотивна акција

Ваучер од 500 денари за новите корисници.

Провери и увери се зошто сме најдобри и зошто ги задоволуваме потребите на корисниците.
За секој нов корисник регистриаран на SHOUTcast.mk доделуваме вредносен ваучер од 500 денари.
Се подобруваме и растeме заедно, отворени сме за ваши идеи и предлози.

Како да се регистрирате?

Едноставни чекори до успешна регистрација

Работното време на SHOUTcast.mk е од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.
Во овие термини, нашиот тим за поддршка е постојано достапен за комуникација преку нашиот централен телефонски број, како и останати канали (социјални мрежи, емаил и тикети)..

Чекор

1

Информации

Ве замолуваме да користите валидни информации при регистрација. 

Чекор

2

Детални информации

Дополнителни информации за вашата сметка пр. адреса, компанија и слично. 

Чекор

3

Избор на услуги и пакет

Го одбирате соодветниот пакет кој мислите дека вам ќе ви одговара за користење. 

Чекор

4

Успешна нарачка

По нарачка и изборот на услугите и пакетите вашате услуги ќе бидат активни ВЕДНАШ. 

Зошто да не изберете нас?

Што нè прави поразлични од другите?

Ќе ви одвоиме само три причини зашто нашата хостинг компанија е поразлична од другите.

Прифатливи цени

Високи перформанси, најповолните услови за хостирање на радио сервери. Ниски и прифатливи цени со добар квалитет.

Професионален тим

Секое прашање и проблем се третирани професионално и одговорно, во најбрз можен рок.

Поддршка 24/7 часа

Имаме поддршка 24/7 за какви било проблеми, сакаме нашите клиенти да бидат без никаков прекин на услугите.

Рецензии, критики и пофалби

Што велат за нас?

4.7 Оценка од Google
5/5
Добивајте екстра понуди со регистрирање на нашиот билтен
Контакт центар

078 685 329

Техничка служба

078 286 756

Copyright © 1998-2022 www.SHOUTcast.mk - Веб развој и дизајн Александар Ристовски. Сите права задржани.