Контакт центар

Имате прашање, проблем или незнаете кој пакет да го одберете?
Ние сме тука да ви помогнеме.
Контакт со нас

Како може да ви помогнеме?

Можеш да отвориш тикет за поддршка или директно да го контактираш нашиот тим. 

Локација

Благоја Стефковски 31, Скопје

Техничка поддршка

+389 78 286 756
+389 78 685 329

Ваучер од 500 денари за новите корисници

Провери и увери се зошто сме најдобри и зошто ги задоволуваме потребите на корисниците. За секој нов корисник регистриаран на SHOUTcast.mk доделуваме вредносен ваучер од 500 денари. Се подобруваме и растeме заедно, отворени сме за ваши идеи и предлози.
Испратете ни порака

Времето за одговор е зависно од вашите барања и потреби.

Работното време на SHOUTcast.mk е од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.
Во овие термини, нашиот тим за поддршка е постојано достапен за комуникација преку нашиот централен телефонски број, како и останати канали (социјални мрежи, емаил и тикети)

Добијте ексклузивни зделки со регистрирање на нашиот билтен
Контакт центар

078 685 329

Техничка служба

078 286 756

Copyright © 1998-2022 www.SHOUTcast.mk - Веб развој и дизајн Александар Ристовски. Сите права задржани.