Нашиот партнер Targetspot ја монетизира вашата публика и ви помага да емитувате и репродуцирате на аудио и видео записи.

Shoutcast.mk испорачува радио и видео алатки за пренос во живо.Нашата платформа на ShoutCast.mk и партнер Targetspot ви помага да емитувате, репродуцирате на аудио (mp3) и видео записи. Имаме широк сет на алатк, производи и услуги кои ќе ви помогнат да го развивате вашиот бизнис преку дигитално аудио и видео.

1500+ Радио стриминг сервери

1000+ Видео стриминг сервери

5000+ Клиенти

СИЛНИ СТРАНИ НА ShoutCast.mk

Анти-DDOS заштита

Nitrogen Solutions се потпира на инфраструктурата анти-DDoS развиена од експерти во секторот за да го заштити вашиот сервер 24 часа на ден, од секаков вид напад на DDoS, без оглед на неговото времетраење или големина.

Светска инфраструктура за оптички влакна

Благодарение на развојот на својата инфраструктура за оптички влакна, Azoto Solutions е во можност да им понуди на своите клиенти широк опсег и намалено време на латентност. Азотните решенија се потпираат на технологијата DWDM и кохерентните 100 G. Нашата мрежа има вкупен капацитет од повеќе од 1000 Gbps.

Who we are?

„Мрежа-Медиа” Скопје е основана во 2000 година со цел да обезбеди ТИМ за создавање Македонски квалитетни производи. Со таа цел во 2020 год. е создадена www.ShoutCast.mk да ги обезбеди најдобрите аудио сервери на пазарот користејќи ја технологијата SHOUTcast и ICEcast. Оттогаш, многу технолошки достигнувања нè наведоа да еволуираме во создавањето на Андроид апликации и во користењето на услуги за пренос на видео во живо и по барање, користејќи ја технологијата од SonicPanel.

 

Во 2020 година нашите напори беа наградени, всушност денес опслужуваме над 2000+ радиo станици во Европа и нашите клиенти растат благодарение на квалитетот и ефикасноста на нашите услуги. Ние сме меѓу првите редови на новите технологии, како што е нашиот нов Facebook Player, целосно прилагодлив и лесно интегриран на вашата веб-страница.

Ние цврсто веруваме во услугите на клиентите, поради што спроведовме посветена поддршка на клиентите од првиот ден.
Нашите сервери се наоѓаат само во најдобрите центри за податоци низ Македонија, Европа и Америка.
Воедно нашите сервери се поврзани со нашата мрежа без единствена точка на дефект, а потенцијалот за ширина на опсег е неограничен.

Сигурност, брзина и безбедност
Секогаш со вас www.ShoutCast.mk
Одговорност
Секогаш со вас www.ShoutCast.mk
Лесна база за работа
Секогаш со вас www.ShoutCast.mk
Бесплатен стриминг панел
Секогаш со вас www.ShoutCast.mk
24/7 Подршка
Секогаш со вас www.ShoutCast.mk
Бесплатно ажурирање на системот
Секогаш со вас www.ShoutCast.mk

НАШИОТ ТИМ ЗА УПРАВУВАЊЕ

Александар Ристовски
Александар Ристовски aleksandar@shoutcast.mk

"Сопственик , главен веб дизајнер и раководител за техничка подршка"

Ане Стојаноска
Ане Стојаноска ane.s@shoutcast.mk

Оддел за финансии и маркетинг услуги, раководител.

Славчо Ципушев
Славчо Ципушев slavco@shoutcast.mk

"Сопственик, веб дизајнер, главен уредник и раководител на финасиски сектор"

Дарко Чекаловски
Дарко Чекаловски darko@shoutcast.mk

Администратор на база и директен маркетинг услуги, оддел за финансии

Александар Каваја
Александар Каваја aleksandar.kavaja@shoutcast.mk

CEO, Веб развој и дизајн, администратор, на база и директен маркетинг услуги

Даниела Гичева
Даниела Гичева daniela@shoutcast.mk

Администратор, препис,маркетинг консултант и графика

Давор Богданоски
Давор Богданоски davor@shoutcast.mk

Веб администратор, Консултант за дигитални медиуми

Елена В.
Елена В. elena.b@shoutcast.mk

Раководител на онлајн продажба

www.escortbodrum.asia - www.eskisehiralarm.com - www.eskisehirsu.com - www.mersinescortalev.com - www.mersinescortelvin.com - www.mersinescortfiruze.com - www.mersinescortmariyana.com - www.rentaladana.com - www.mersinescortmira.com - www.mersinigrt.com - www.mersintirpazari.com - www.adanaburada.net - www.discovermersin.com -

Sağlıktan Haber