Последен повик 📞 Кај нас секој ден е Happy New Year! 📞

Со достапните пакети на SHOUTcast.mk доживеете го неверојатното искуство со радио, ТВ и Live платформата и звук кој неодамна го претстави SHOUTcast.mk со веќе задоволни 10,000+ корисници!

ПАКЕТ 📞 Happy New Year 📞

 • Контрол панел
 • 2 GB Радио или ТВ автоматизиран ДЏ простор
 • 1 стстична ИП адреса
 • 300 слушатели / гледачи
 • ТВ Квалитет до 5000 Kbps
 • Радио квалитет до 320 Kbps
 • Бесплатен SSL сертификат
 • HTTP/HTTPS протокол
 • Емитувањето на радиото, телевизијата или Live стриминг е достапно на сите уреди ТВ, мобилен, таблет уреди и камери.
 • Распоред на Радио и ТБ плејлисти, ртирачки автоматски реклами и други функции.
 • Неограничен пристап од страна на корисникот и контрола врз целиот радио и ТВ сервер на истата платформа.
 • Целосно менаџиран од корисникот (self-managed).
 • Управување преку мобилен уред. (mobile friendly)
 • Квалитетот на радиото или телевизијата го одредувате вие преку панелот.
 • Радио AutoDJ емитува програма 24 часа днвно со квалитет одреден од ваша страна со капацитет до 320 kbps.
 • ТВ AutoDJ емитува програма 24 часа днвно со HD квалитет и капацитет до 1000 Мbps.
 • Дополнителни моќни алатки за вашата веб страница статистика, Радио и ТВ плеери.
 • SHOUTcast v1 v2.5 v2.6 / ICECast v2 / ТВ канал / Live стриминг.
 • MP3, AAC+, FLAC, Vorbis/OGG, MP4.
 • Вашето радио, ТВ или Live стриминг истовремено можете да го емитувате на сите социјални мрежи со еден клик.
 • Live стриминг преку соодветен ТВ софтвер или преку вашата камера.
 • Достапни сите можни услуги за сите
 • Официјални ТВ канали во Македонија и пошироко.
 • Креирање на Радио и ТВ ДЏ корисници.
 • Комплетна статистика на корисници од целиот свет.
 • И многу други опции кој ви ги нуди контрол панелот на SHOUTcast.mk.
 • 100% Сервер Uptime


Активирање
: По нарачка и изборот на услугите и пакетите вашате услуги ќе бидат активни ВЕДНАШ.

ТВ сервери со почетна цена од 4,550 денари месечно.

Радио сервери со почетна цена од 500 денари. месечно.

 

Неограничен број на пакети од 📞 Happy New Year 📞 SHOUTcast промоцијата.

* Пакетот има можност да се промени во било кое време.

Оваа понуда е презентирана на официјалната страна на SHOUTcast.mk и Facebook и за подетални информации ве молиме контактирајте го контакт центарот на SHOUTcast.mk преку долу наведените информации.

 • Контакт за повеќе информации поврзани со пакетите користете го чатот на официјалната страна на SHOUTcast.mk 24/7 часа.
  Viber/What’s up и телефон за општи прашања информации поврзани со сите пакети: +389 78 286 756 / +389 78 685 329
 • Времето за одговор на одговор е зависно од вашите барања и потреби.
 • Работното време на SHOUTcast.mk е од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.

Во овие термини, нашиот тим за поддршка е постојано достапен за комуникација преку нашиот централен телефонски број, како и останати канали (социјални мрежи, емаил и тикети)


Позади компанијата SHOUTcast.mk стои тим со 26 години искуство и знаење во областа за аудио и видео стриминг.
Голем временски период во кој стекнавме многу искуства, се изборивме со многу предизвици, го рафиниравме звукот и сликата до најдобриот можен баланс кој би го заситил секое слушателско уво.

Преку работата низ годините ја креиравме визијата и сликата за сите потреби на едено радио или ТВ како да биде професионално изградено со модернизирана Веб страна која вклучува Радио или ТВ веб плеер, музички вести, топ листи, радио и ТВ стриминг, Автоматско прикажувае на следни емисии кој следат на радио, видео стриминг и други можни функционалности преку напредна Cloud технологија поддржанa од Intel Xeon Gold, Litespeed и VMware.
Максимална безбедност, највисоки перформанси со 100% Uptime и 24/7 часовна поддршка преку телефон Facebook чат и тикет поддршка.
SHOUTcast.mk е резултатот на нашиот труд и претставува сублимат на најдоброто од дигиталната и електронската мултимедија.

SHOUTcast.mk со Внимателното внимание посветено на барањата на клиентите има форма на континуирано подобрување на секоја активност поврзана со услугата што се обезбедува со користење на ефективен и динамичен систем за квалитет.

Овој систем беше развиен со имплементација на целни цели, идентификување на специфични индикатори за квалитет насочени кон следење на секој аспект од различните активности и критичка анализа на различните процеси на компанијата; резултатот е навремено планирање на интервенциите за подобрување и зајакнување на ефикасноста на структурата.

Високиот стандард постигнат од SHOUTcast.mk ги потврдува резултатите добиени со текот на времето и не охрабрува постепено да ги подобруваме нашите перформанси, свесни дека квалитетот е постојан предизвик.

Нашата мисија е да му понудиме на секој наш клиент супериорна услуга, безбедени и квалитетни радио ТВ и Live сервери до 1000/Мbps квалитет.
Се подобруваме и растeме заедно, отворени сме за ваши идеи и предлози.

Бидете дел од најголемата компанија за радио и ТВ медиа хостинг во Македонија!
Секогаш сме биле и ќе останеме компанија со најниски цени во Македонија и пошироко!