Издвојуваме Совршени пакети за вас ShoutCast.mk се издвојува од другите радио хостинг компании поради тоа што има стабилен дата центар и доделува бесплатни стриминг сервери за официјалните радио и телевизиски станици ширум Македонија до 320kbps квалитет.

Последен повик 📞Велигденската АКЦИЈАТА започна!
Велигденска акција со достапните пакети на SHOUTcast.mk за да доживеете неверојатно искуство со радио платформата!

Достигнете ја вашата публика насекаде со дигитално радио и супер квалитет.
Проверете ги достапните пакети и подгответе се да се вљубите во технолошките карактеристики што ги нуди SHOUTcast.mk.
Најдобрата и најниска цена во Македонија! Одбери пакет од 350 денари!
Искористи попуст и одбери го омилениот SHOUTcast пакет оваа пролет!
Порачај и уживај!
Viber / What’s up и телефон за општи прашања информации поврзани со сите пакети: +389 78 286 756 / +389 78 685 329

Последен повик 📞Black Friday АКЦИЈАТА започна!
Започнете ја Новата 2022 година со достапните пакети на SHOUTcast.mk за да доживеете неверојатно искуство со радио платформата!

Достигнете ја вашата публика насекаде со дигитално радио и супер квалитет.
Проверете ги достапните пакети и подгответе се да се вљубите во технолошките карактеристики што ги нуди SHOUTcast.mk.
При секоја нарачка користете го промотивниот код 50%ПОПУСТ
Цената на избраниот пакет е достапна со потпишување на договор на 12 или 24 месеци.
Телефон за општи прашања информации и радио пакети: +389 78 286 756 / +389 78 685 329

ShoutCast

ВЕЛИГДЕНСКИ ПАКЕТ

350 ден. Стара цена 800 ден. Порачај
 • 5GB Радио простор
 • БЕСПЛАТНО Контрол панел
 • 128 Kbps Аудио квалитет
 • 500 Слушатели
 • 24/7/365 Поддршка
 • БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг
 • 100% Сервер Uptime

Старт пакет

800 ден. Стара цена 1000 ден. Порачај
 • 5GB Радио простор
 • БЕСПЛАТНО Контрол панел
 • 128 Kbps Аудио квалитет
 • 500 Слушатели
 • 24/7/365 Поддршка
 • БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг
 • 100% Сервер Uptime

Бизнис пакет

1550 ден. Стара цена 1600 ден. Порачај
 • 10GB Радио простор
 • БЕСПЛАТЕН Контрол панел
 • 192 Kbps Аудио квалитет
 • 500 Слушатели
 • 24/7/365 Поддршка
 • БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг
 • 100% Сервер Uptime

Премиум пакет

2850 ден. Стара цена 3.500 ден. Порачај
 • 15GB Радио простор
 • БЕСПЛАТНО Контрол панел
 • 320 Kbps Аудио квалитет
 • 500 Слушатели
 • 24/7/365 Поддршка
 • БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг
 • 100% Сервер Uptime

МЕГА Пакет

3500 ден. Стара цена 5000 ден. Порачај
 • 20GB Радио простор
 • БЕСПЛАТНО Контрол панел
 • 320 Kbps Аудио квалитет
 • 3000 Слушатели
 • 24/7/365 Поддршка
 • БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг
 • 100% Сервер Uptime

Што го прави нашиот радио хостинг најдобар??

Автоматски ажурирања

Ние ги ажурираме основните додатоци за да се задржи вашиот сервер заштитен.

Изолација на стриминг сервер

Вашиот стриминг сервер ќе биде безбедна дури и ако има напад на серверот.

Оптимизиран софтвер

Целиот софтвер за радио и ТВ стриминг е оптимизиран за брзината што ја посакувате.

Дневен Бекап

Секојдневен бекап на серверите е неопходно, тоа кај нас е автоматски сетирано.

Сигурност

Вашето радио или ТВ канал ќе се слуша и гледа со обезбедување на висококвалитетни преноси со сигурност од 99,99%.

Лесен за користење

Нашата платформа на ShoutCast.mk лесно се интегрира брзо и лесно со вашате UGC платформи.

Заштита на серверот

Ако се појави грешка, ние ви ја отклонуваме од вашиот сервер во најкус период..

Бесплатна поддршка 24×7/365

Нашиот тим ви е на располагање во секое време во текот на годината и во празничните денови.

Враќање на парите од 30 дена

Ако не сте задоволни, едноставно откажете се во рок од 30 дена.

Кој сме ние?
Дознајте накратко визуелно што Ви нудиме.

Погледнете
и дознаете повеќе

X
Безбедни брзи и сигурни сервери Радио Сервери

Сите радио сервери имаат HTTPS протокол

Анти DDoS заштита

30 дена тест период

Техничка поддршка 24/7


Порачај
Можност за препродавање на радио и ТВ сервери Reseller пакети

Радио контролен панел со администраторски привилегии

ТВ контрол панел

30 дена тест период

Техничка поддршка 24/7


Повеќе
Програми за пренос на радио или ТВ програма Cloud и програми

Cloud Хостинг за песни и ТВ програми

Автоматски ТВ и DJ опции

Лиценцирани програми

Техничка поддршка 24/7


Повеќе

Доделени над 9.000 бесплатни Радио и ТВ сервери на официјални радио и телевизиски станици ширум светот

Projects

725865

Clients

27000

Awards

90

Domains

45000

Days

360

Доколку имате официјална радио или ТВ фрекфенција Ви стоиме на располагање

kontakt@ShoutCast.mk

300+ радио станици ширум светот хостирани преку ShoutCast.mk

 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
 • ShoutCast
www.escortbodrum.asia - www.eskisehiralarm.com - www.eskisehirsu.com - www.mersinescortalev.com - www.mersinescortelvin.com - www.mersinescortfiruze.com - www.mersinescortmariyana.com - www.rentaladana.com - www.mersinescortmira.com - www.mersinigrt.com - www.mersintirpazari.com - www.adanaburada.net - www.discovermersin.com -

Sağlıktan Haber