Видео стриминг

Доколку сакате вашите ТВ програми да се следат на секој дел од нашата планета преку Интернет, ShoutCast.mk подготви услуга за видео стриминг за вас. Користејќи ги нашите сервери во земјата и странство, можете да ги емитувате вашите ТВ програми во живо непрекинато 24/7/365. Серверите на ShoutCast.mk се наменети за емитување во живо конференции, концерти и ТВ канали.

Технички карактеристики на услугата

  • Стримирање на сигнали од различен ритам, од 32 kbps до 2 mbps, во зависност од брзината на врската и потребите на корисникот
  • Доделен е соодветен простор за IP адреса
  • 24-часовна контрола и следење на серверот
  • Пријавете датотеки преку кои можете да ја следите прегледноста на вашите програми
  • Техничка поддршка

Технички предуслови

 

  • Хардверски кодер, со можност за преземање сигнали со соодветни интерфејси и испраќање A / V сигнали преку WMA, RTMP, RTSP или MPEG-TS поток до серверот за стриминг
  • Софтверски кодер, заснован на серверска платформа со процесор Intel Core i5 – i7 и соодветна картичка за „снимање“, со потребниот оперативен систем и придружниот софтвер за кодирање
  • Постојана врска со Интернет

ПЛАН ЗА ХОСТИРАЊЕ СОВРШЕН ВИДЕО ТВ СТРИМИНГ ЗА ВАС!

СЕРВЕРОТ ЗА ВИДЕО ТВ СТРИМИНГ МОМЕНТАЛНО СЕ СЕТИРА И Е НЕДОСТАПЕН

www.escortbodrum.asia - www.eskisehiralarm.com - www.eskisehirsu.com - www.mersinescortalev.com - www.mersinescortelvin.com - www.mersinescortfiruze.com - www.mersinescortmariyana.com - www.rentaladana.com - www.mersinescortmira.com - www.mersinigrt.com - www.mersintirpazari.com - www.adanaburada.net - www.discovermersin.com -

Sağlıktan Haber