Радио Kiss FM – Народно радио

Радио Kiss FM – Народно радио

Радио – Kiss FM  при промена на стриминг серверот на ShoutCast.mk го подобри квалитетот на имитување на својата програма и доби нови слушатели ширум светот.

Од тимот на радио Kiss FM им благодарам на тимот на ShoutCast.mk за квалитетот што ни го понудија.

 

Кликни и слушај македонско радио

Радио Kiss FM – Забавно радио

Радио Kiss FM – Забавно радио

Радио – Kiss FM  при промена на стриминг серверот на ShoutCast.mk го подобри квалитетот на имитување на својата програма и доби нови слушатели ширум светот.

Од тимот на радио Kiss FM им благодарам на тимот на ShoutCast.mk за квалитетот што ни го понудија.

Кликни и слушај радио 

Радио Kiss FM – YU Балади

Радио Kiss FM – YU Балади

Радио – Kiss FM  при промена на стриминг серверот на ShoutCast.mk го подобри квалитетот на имитување на својата програма и доби нови слушатели ширум светот.

Од тимот на радио Kiss FM им благодарам на тимот на ShoutCast.mk за квалитетот што ни го понудија.

 

Кликни и слушај македонско радио