НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА – ВАШИТЕ ПРАШАЊА?

Сигурна мрежа за испорака?

За сигурност на мрежата ги имаме потребните алатки:

  • Глобално покривање
  • Проактивно управување
  • Динамичко скалирање
  • Оптимизирана испорака

Тоа значи дека нашата платформа поддржува преноси до милиони истовремени гледачи – сигурно и постојано.

Беспрекорна интеграција

Серверот на ShaoutCast.mk ви дава доверба дека вашите струи се форматирани правилно и се придржуваат до највисоките стандарди за квалитет. Така при користење на нашите сервери ви овозможува невидена јасност и видливост низ целиот работен проток т.с Видливост од крај до карај.

Серверот на ShaoutCast.mk обезбедува стриминг со квалитетен пренос, без посветеност и прифатлива стапка на испорака.

Заштита на содржина

Серверите на ShaoutCast.mk имаат Гео-блокирање за да можат нашите клиенти да се осигурате дека нивните се во согласност со правата за користење и дистрибуција на содржината.Со нашиот континуитет на услугата ја заштитуваме инфраструктурата од злонамерно преземање материјали од вашата дата база

Испорака за професионални бизниси

HTTP Streaming – Поддршката за живо прилагодливо емитување на бит-стапка HTTP ви овозможува да испорачувате висококвалитетна репродукција низ широк спектар на уреди, во различни мрежни услови.
UHD/4K Streaming – Пренесувајте UHD / 4K и пошироко, поддржувајќи висококвалитетни мрежи од најновата генерација, како што се 360, виртуелна реалност, проширена реалност и стриминг со повеќе спектари.
Reduced Latency – Поддршката за работни процеси со намалена латентност ви овозможува да пренесувате активности и настани како што се случуваат.

КАКО ДА ГИ ПРЕФРЛАМ СВОИТЕ СТРИМИНГ СЕРВЕРИ НА SHAOUTCAST.MK?

При самото регистрирање на ShaoutCast.mk добирате повратен е-маил каде ги добивате сите протоколи за префрлување на стриминг серверот како и  портот кој ќе ви е за имитување на вашие аудио и видео програми.

ДАЛИ НУДИТЕ ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ?

Ви нудиме можност да се уверите во стабилноста и квалитетот на нашите сервери. Доколку не сте задоволни со услугата уплатената сума ќе ви биде вратена во рок 30 дена.

www.escortbodrum.asia - www.eskisehiralarm.com - www.eskisehirsu.com - www.mersinescortalev.com - www.mersinescortelvin.com - www.mersinescortfiruze.com - www.mersinescortmariyana.com - www.rentaladana.com - www.mersinescortmira.com - www.mersinigrt.com - www.mersintirpazari.com - www.adanaburada.net - www.discovermersin.com -

Sağlıktan Haber