Радио стриминг

Доколку сакате вашите радио програми да се следат на секој дел од нашата планета преку Интернет, ShoutCast подготви услуга за аудио  стриминг за вас. Користејќи ги нашите сервери во земјата и странство, можете да ги емитувате вашите програми во живо.

Технички карактеристики на услугата

  • Стримирање на сигнали од различен ритам, од 32 kbps до 320 kbps, во зависност од брзината на врската и потребите на корисникот
  • Доделен е соодветен простор за IP адреса
  • 24-часовна контрола и следење на серверот
  • Пријавете датотеки преку кои можете да ја следите прегледноста на вашите програми
  • Техничка поддршка

Технички предуслови

  • Хардверски кодер, со можност за преземање сигнали со соодветни интерфејси и испраќање A / V сигнали преку WMA, RTMP, RTSP или MPEG-TS поток до серверот за стриминг
  • Софтверски кодер, заснован на серверска платформа со процесор Intel Core i5 – i7 и соодветна картичка за „снимање“, со потребниот оперативен систем и придружниот софтвер за кодирање
  • Постојана врска со Интернет

План за хостирање совршен радио стриминг за вас!

Стриминг сервер

ИЗБЕРЕТЕ СОВРШЕН ПЛАН

Старт Пакет

800 Ден. Стара цена 750Купи Сега

Најдобра понуда

Бизнис

1550 Ден. Стара цена 1600Купи сега

Премиму

2850 Ден. Стара цена 3500Купи Сега

Број на стриминг сервер

1 стриминг сервер

1 стриминг сервер

1 стриминг сервер

Простор за IP адреса

Веб простор

5GB Радио Простор

10GB Радио Простор

НЕОГРАНИЧЕН Простор

Контрол панел

БЕСПЛАТНО Контрол панел

БЕСПЛАТНО Контрол панел

БЕСПЛАТНО Контрол панел

Аудио квалитет

128 Kbps Аудио квалитет

256 Kbps Аудио квалитет

320 Kbps Аудио квалитет

24/7/365 Поддршка

Бесплатни дневни бекап

Сервер Uptime

100% Сервер Uptime

100% Сервер Uptime

100% Сервер Uptime

Реклама и маркетинг

БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг

БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг

БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг

30 дена Гратис период


800 Ден. Стара цена 750Купи Сега

1550 Ден. Стара цена 1600Купи Сега

2850 Ден. Стара цена 3500Купи Сега

Во сите пакети се вклучуваат

Слободен пристап
Неограничен пристап
Инсталација на радио со 1-клик
100% Сервер Uptime
БЕЗБЕДЕН РАДИО ПАНЕЛ
Слободен пристап на интернет
SSL Сертификат
Трансфер на mp3 & Стриминг сервер
30 дена Гратис период
24/7/365 Поддршка

ШТО ВЕЛАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

www.escortbodrum.asia - www.eskisehiralarm.com - www.eskisehirsu.com - www.mersinescortalev.com - www.mersinescortelvin.com - www.mersinescortfiruze.com - www.mersinescortmariyana.com - www.rentaladana.com - www.mersinescortmira.com - www.mersinigrt.com - www.mersintirpazari.com - www.adanaburada.net - www.discovermersin.com -

Sağlıktan Haber