Видео стриминг

Доколку сакате вашите ТВ програми да се следат на секој дел од нашата планета преку Интернет, ShoutCast.mk подготви услуга за видео стриминг за вас. Користејќи ги нашите сервери во земјата и странство, можете да ги емитувате вашите ТВ програми во живо непрекинато 24/7/365. Серверите на ShoutCast.mk се наменети за емитување во живо конференции, концерти и ТВ канали.

Technical characteristics of the service

  • Стримирање на сигнали од различен ритам, од 32 kbps до 2 mbps, во зависност од брзината на врската и потребите на корисникот
  • Appropriate IP address space is provided
  • 24-hour server monitoring & security
  • Report files through which you can monitor the visibility of your programs
  • Technical support

Technical prerequisites

 

  • Hardware encoder, capable of receiving signals with appropriate interfaces and sending A / V signals via WMA, RTMP, RTSP or MPEG-TS stream to the streaming server
  • Софтверски кодер, заснован на серверска платформа со процесор Intel Core i5 – i7 и соодветна картичка за „снимање“, со потребниот оперативен систем и придружниот софтвер за кодирање
  • Permanent Internet connection

ПЛАН ЗА ХОСТИРАЊЕ СОВРШЕН ВИДЕО ТВ СТРИМИНГ ЗА ВАС!

СЕРВЕРОТ ЗА ВИДЕО ТВ СТРИМИНГ МОМЕНТАЛНО СЕ СЕТИРА И Е НЕДОСТАПЕН

www.escortbodrum.asia - www.eskisehiralarm.com - www.eskisehirsu.com - www.mersinescortalev.com - www.mersinescortelvin.com - www.mersinescortfiruze.com - www.mersinescortmariyana.com - www.rentaladana.com - www.mersinescortmira.com - www.mersinigrt.com - www.mersintirpazari.com - www.adanaburada.net - www.discovermersin.com -

Sağlıktan Haber