ГЕЈМИНГ СЕРВЕРИ

ShoutCast.mk  ви обезбедува совршени ГЕЈМИНГ пакети за совршено уживање во вашите online игри со брзина и стабилност. Уживајте online играјќи Counter-Strike преку серверите на ShoutCast.mk

CPU

5 Core

Disk Space

10GB

Bandwidth

100GB

RAM

8GB

1,000Ден

Купи Сервер